ОТРИМАННЯ ВІЗИ США (J-1)

Перелік документів для учасників програми Work & Travel USA для проходження співбесіди в Посольстві США наступний:

  • Закордонний паспорт (оригінал);
  • Студентський квиток (оригінал);
  • Залікова книжка (оригінал, зимова сесія повинна бути закрита);
  • Довідка з вузу, щопідтверджує Ваш статус студента;
  • Медична страхівка (Ви отримаєтеїї у нас в офісі перед співбесідою);
  • Анкета DS-160 заповнюється тільки в електронномувигляді (онлайн). Після того як Ви заповнили АНКЕТУ DS-160 і підписали її, з'являється підтвердження заповненої анкети (Confirmaitonpage), яку потрібно роздрукувати. 
  • Роздруковане підтвердження заповненої онлайн візової анкети DS-160;
  • Квитанція з Райффайзен Банк Аваль про оплату Консульського збору $160;
  • Лист від спонсора в посольство США;
  • фото 5 * 5 в електронномувигляді на візу США.
  • Підтвердження оплати збору SEVIS $ 35;
  • Підписану DS2019 форму.

Про призначену дату і час співбесіди Вас обов'язковопроінформуєпредставникнашої компанії, через якого Ви оформлялися на программу Work&Travel USA. 

Увага! до моменту співбесіди в Посольстві США кожен студент повинен знати свої права і обов'язки на території Америки. Даний матеріалчітковикладено в брошурі, яка називається памфлет. 

ВИНИКЛИ ПИТАННЯ? БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ ЧИ ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ ПО ПРОГРАМІ? 
З цих та інших питань звертайтесь до співробітників компанії STUDY PLUS!

Телефони київського офісу:
☎+38 (044) 221-70-60
☎+38 (097) 954-49-49
☎+38 (099) 254-49-49
☎+38 (063) 954-49-49

Телефони ужгородського офісу:
☎+38 (098) 484-49-49
☎+38 (095) 484-49-49
☎+38 (073) 484-49-49

З повагою, команда компанії STUDY PLUS!